Jandarmeria Romana a oferit, in cursul zilei de marti, imagini (catre gsp) cu dovada clara ca unele dintre fularele aruncate de jucatorii dinamovisti catre propria galerie (inainte de startul partidei cu Steaua) aveau in interior torte. "N-am mai intalnit asa ceva si e inacceptabil. Fotbalistii nu vor beneficia de clementa", a precizat Florin Hulea, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

Stadionul din GhenceaFoto: AGERPRES

"Au fost filmati si toti cei care au aruncat fulare vor avea dosare penale. Vor fi identificati foarte usor dupa imaginile video. N-am mai intalnit asa ceva si e inacceptabil. Fotbalistii nu vor beneficia de clementa", a precizat Florin Hulea, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

"Rezultatul nu poate fi schimbat, deoarece meciul nu a fost intrerupt. Dinamo risca insa o amenda drastica si cel putin un meci de pe teren propriu cu portile inchise, fiindca Steaua nu poate fi invinovatita de carente organizatorice. Fotbalistii dinamovisti pot fi suspendati disciplinar in functie de raportul observatorului. Daca li se fac dosare penale, jucatorii risca inclusiv sa fie interzisi pe stadioane" - oficiali ai LPF, citati de gsp.

Vezi aici imagini cu tortele gasite intr-un fular.