"Masina mea e facuta praf, am parbrizul spart, un far spart si caroseria e indoita rau. Unul dintre jandarmi a fost lovit cu o piatra in cap. Vreau sa ma asigur ca astia nu mai scapa de inchisoare", a precizat Gigi Becali dupa incheierea partidei dintre Steaua si Dinamo (0-1). Jandarmeria a anuntat ca 10 persoane au fost arestate in urma incidentului.

Suporterii au atacat masina patronului Stelei Foto: AGERPRES

"M-au sunat cei de la Jandarmerie si mi-au spus ca au arestat 10 persoane. Masina mea e facuta praf, am parbrizul spart, un far spart si caroseria e indoita rau. Din cate am inteles au atacat si o masina a fortelor de ordine, iar unul din jandarmi a fost lovit in cap cu o piatra. O sa merg sa fac plangere si am de gand sa ma duc la toate termenele, sa fiu sigur ca astia 10 nu mai ies din inchisoare" - Gigi Becali (gsptv).

"Domnul Becali a facut o plangere la Sectia 22 a Politiei pentru distrugere. Suspectii sunt tineri cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani si au fost deja identificati. Infractiunea s-a produs undeva la iesirea de pe bulevardul Ghencea. Acestia risca 5 ani de inchisoare, asta presupune incadrarea juridica. Nu cunosc daca vreuna dintre persoanele din masina a suferit vreo leziune" - Diana Sarca, purtatoarea de cuvant a Politiei Capitalei (sport.ro).

Steaua a pierdut cu 1-0 derbiul cu Dinamo, unicul gol al disputei din Ghencea fiind marcat de Gabriel Torje, in minutul 62.