FC Vaslui a ratat sansa de a urca pe primul loc in Liga 1, dupa ce a pierdut, sambata, in cea de-a XXVIII-a etapa a Ligii 1, pe terenul campioanei CFR Cluj. Gazdele s-au impus cu 1-0, gratie unei lovituri de pedeapsa transformata de Cadu. CFR a urcat pana pe locul al optulea in clasament, fiind la sase puncte de ultimul loc ce asigura prezenta in cupele europene.

Cadu, impecabil de la 11 metriFoto: Agerpres

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Bastos a fost tinut de tricou in careu de catre Farkas, iar arbitrul Robert Dumitru a dictat lovitura de la 11 metri. Cadu a transformat cu siguranta (min. 28) si a adus a doua victorie a CFR-ului din acest an. Vasluienii au incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Sanmartean a primit al doilea cartonas galben in minutul 90, si rateaza sansa de a urca in clasamentul Ligii 1.

Echipe de start:

CFR: Minca, Panin, Cadu, Nuno Diogo, Rada, Bakary Sare, E. Kone, Peralta, Nicoara (Bud '80), Bus (Hora '63), Bastos (Kivuvu '74)

Vaslui: Kuciak, Papp (Temwanjera '69), Cinu, Farkas, Balace, Gheorghiu (Milisavljevic '57), Ghencev (Pavlovic '30), Wesley, Sinmartean, Bello, Adailton)