FC Porto s-a calificat in finala Cupei Portugaliei dupa ce a invins cu 3-1 pe Benfica, in deplasare (in tur a fost 2-0). Titular la Porto, Cristi Sapunaru a avut o noua iesire nervoasa, internationalul roman fiind protagonistul unui incident nedorit: a sarit sa-l bata pe arbitru si a intrat in conflict cu stewarzii, informeaza O Jogo.

Sapunaru (dreapta) are din nou probleme comportamentaleFoto: Reuters

La scorul de 3-0 pentru Porto, centralul disputei a dictat lovitura de la 11 metri la un duel intre Sapunaru si Saviola. Fundasul a protestat la aceasta decizie, iar doar cateva minute mai tarziu a fost schimbat.

Dupa finalul meciului, romanul i-a cerut din nou socoteala centralului, Cristi incercand chiar sa-i aplice si o corectie fizica arbitrului. Lucrurile nu s-au terminat insa aici, Sapunaru intrand in conflict cu stewarzii.

"Suspendat sase luni dupa agresiunea asupra unui steward, tot la un Benfica - Porto, fundasul dreapta e implicat intr-un alt scandal, fiind eliminat la finalul jocului, dupa ce fusese schimbat la cerere, motivand ca nu se mai afla in conditiile mentale ca sa continue. Rosu de furie, Sapunaru a incercat sa-i traga un sut arbitrului, dar a fost tras in spate de Kieszek.

Imediat insa, a intrat in conflict cu stewarzii. Cand l-a vazut, Beto nu l-a lasat sa-si arunce tricoul fanilor lui Porto, iar team-managerul Valentim i-a pus o mana in gat. Romanul a impins cu pieptul un steward si cu greu a fost potolit", se precizeaza in O Jogo (conform gsp).

Sapunaru nu este, din pacate, la prima abatere, fundasul roman fiind suspendat pentru sase luni dupa ce pe 20 decembrie 2009 l-a batut pe unul dintre stewarzii prezenti la partida Benfica - FC Porto.

Vezi aici faza care l-a scos din sarite pe Cristi Sapunaru: