Adrian Mititelu, finantatorul echipei Universitatea Craiova, a fost suspendat, in cursul zilei de miercuri, un an de zile si amendat cu 300.000 de lei de catre Comisia de Disciplina a FRF. Aceasta decizie a fost luata dupa ce omul de afaceri a facut declaratii calomnioase la adresa membrilor Comisiei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor.

Adrian MititeluFoto: Rompres

"Intrunita astazi, miercuri 20 aprilie 2011, la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplina a luat, printre altele, urmatoarea hotarare:

- Adrian Mititelu, oficial al clubului FC Universitatea Craiova, a fost sanctionat cu suspendare pentru 12 luni si cu o penalitate sportiva de 300.000 lei, in urma declaratiilor calomnioase date in mass media la adresa membrilor CNSL din cadrul FRF", se precizeaza pe site-ul frf.ro.

Mititelu i-a criticat pe oficialii CNSL dupa ce acestia i-au dat dreptate lui Victor Piturca in litigiul cu patronul Craiovei.

"E mana lui Mitica (n.r. - Dumitru Dragomir), a lui Kassai, se fac de ras. Toate amenzile vor pica la TAS. Mai pierd si bani, din cheltuielile de judecata. Asta e modul lor de a se razbuna pe un om care a bagat bani in fotbal" - Adrian Mititelu (sport.ro).