A castigat toate trofeele alaturi de FC Barcelona, iar in acest sezon este in carti pentru a realiza tripla (Primera Division, Cupa Regelui si Liga Campionilor). Josep Guadiola este antrenorul momentului in fotbalul european, tehnicianul iberic reusind sa faca din formatia blau-grana o adevarat masina. "Il urmam cu ochii inchisi (nr. pe Guardiola), stie intotdeauna ce face", a precizat Dani Alves in legatura cu secretul Barcelonei din actualul sezon competitional.

Josep Guardiola Foto: Reuters

"Il urmam cu ochii inchisi. Este foarte inteligent, stie intotdeauna ce face. Ar trebui sa fim idioti ca sa nu il ascultam. Si cum nu suntem, il vom urma pana cand se va satura de noi. Toate au un ciclu si al sau se va incheia intr-o zi. Speram insa ca va dura mult, pentru ca nu ne imaginam o Barca fara Guardiola", a declarat Dani Alves, fundasul catalnilor, intr-un interviu pentru El Mundo, conform Mediafax.

In varsta de 40 de ani, Guardiola a preluat conducerea tehnica a Barcelonei in 2008, iar actuala intelegere cu formatia de pe Nou Camp dureaza pana in iunie 2012. Antrenorul a cucerit alaturi de echipa blau-grana campionatul Spaniei (2009, 2010), Liga Campionilor (2009), Cupa Spaniei (2009), Campionatul Mondial al Cluburilor (2009) si Supercupa Europei (2010).