Internationalul nigerian Olubayo Adefemi a murit in urma unui accident de masina, a anuntat luni politia din Grecia, citata de Reuters. Fost jucator al clubului Rapid Bucuresti, fundasul in varsta de 25 de ani era legitimat din vara anului trecut la echipa greaca Skoda Xanthi.

Olubayo AdefemiFoto: Agerpres

Olubayo Adefemi a pierdut controlul masinii in timp ce se ducea spre Salonic, pentru a pune la punct ultimele detalii ale nuntii sale, a anuntat politia greaca. Accidentul i-a fost fatal fundasului de 25 de ani.

"Liga nationala si intreaga familie a fotbalului grecesc ar dori sa transmita cele mai sincere condoleante familiei lui Olubayo Adefemi, care a murit tragic in urma unui accident de masina" au anuntat luni oficialii Ligii de fotbal din Grecia.

Adefemi a semnat cu Rapid in septembrie 2008, insa s-a despartit de clubul din Giulesti in februarie 2009. Nigerianul nu s-a prezentat in cantonamentul echipei din Antalya, anuntand ca a semnat un contract cu formatia de prima liga austriaca SC Rheindorf Altach. Fundasul nigerian a semnat in vara trecuta cu Skoda Xanthi, inscriind pentru echipa greaca doua goluri in 24 de meciuri jucate.