Real Madrid a remizat, scor 1-1, impotriva Barcelonei, rezultat in urma caruia distanta dintre cele doua echipe a ramas de opt puncte. "Maniera de arbitraj a fost intr-un fel pentru noi si altfel pentru ei. M-am saturat sa joc mereu in inferioritate impotriva catalanilor. As vrea sa evoluez si eu in 11, iar ei in zece", a precizat tehnicianul lusitan dupa incheierea partidei de pe Santiago Bernabeu.

Jose Mourinho Foto: Reuters

"A fost o partida echilibrata atata timp cat am jucat 11 contra 11. Echipele se stiau foarte bine, a existat mult respect si tocmai de aceea nu au fost foarte multe ocazii de gol. Fiecare stia ca adversarul este puternic. Barcelona este cea mai buna echipa din lume la posesia balonului. In egalitate de oameni, am reusit sa le punem probleme, dar cu un om mai putin au putut sa se desfasoare cum au dorit. Nu pot sa inteleg de ce Alves nu a primit al doilea cartonas rosu. Maniera de arbitraj a fost intr-un fel pentru noi si altfel pentru ei. M-am saturat sa joc mereu in zece oameni contra Barcelonei. Sper ca intr-o buna zi sa pot sa evoluez si cu in 11, iar ei in 10. Sa vedem atunci ce va iesi. Am inceput sa stiu sa pregatesc meciurile in care am un om in minus fata de Barcelona. Ma gandesc ca in Cupa Spaniei poate vom avea parte de un arbitraj normal" - Jose Mourinho.

"Am reusit un rezultat bun pe Bernabeu. Realul este una dintre cele mai bune echipe din lume. Sa nu pierzi aici va fi mereu o performanta. Gazdele au insistat bine si in zece oameni. Puteam foarte bine sa castigam, dar si sa pierdem pe finalul de meci. Cel mai important este faptul ca au ramas in continuare opt puncte distanta, cu sase etape inainte de terminarea campionatului. Ne vom concentra pe ceea ce avem de facut, iar in acest fel putem spera ca vom fi campioni" - Josep Guardiola.

Clasament Primera Division:

1 FC Barcelona 85 puncte

2 Real Madrid 77

3 FC Valencia 63.