Steaua nu a jucat nimic timp de 80 de minute impotriva ultimei clasate, dar a plecat cu toate punctele din Regie. Condusi cu 1-0 de Sportul (eurogol Irimia 65'), ros-albastrii au revenit pe tabela gratie lui Maicon, atacantul brazilian intorcand soarta disputei printr-o dubla (80' si 86'). In urma acestui succes, echipa lui Sorin Cartu se apropie la sapte puncte de prima pozitie si continua sa spere la titlu. Click aici pentru rezultatele si clasamentul din Liga 1.

Maicon, dubla contra Sportului Foto: AGERPRES

Dupa ce a invins liderul (nr. Otelul) in etapa precedenta, Steaua a avut o prestatie cenusie impotriva Sportului, ultima clasata reusind, in unele momente, sa fie peste o echipa cu pretentii vesnice la titlu.

Irimia (cu o super executie) a fructificat o centrare a lui Tibi Balan, iar ros-albastrii se vedeau condusi pe tabela din minutul 65. Obligat de circumstante sa forteze, Sorin Cartu il trimite in teren pe Maicon (73'), intr-o incercare disperata de a obtine macar o remiza din Regie.

Brazilianul a profitat din plin de putinele minute avute la dispozitie, atacantul reusind pe final sa intoarca soarta partidei. Maicon a reusit "dubla" (80', 86'), iar Steaua a avut nevoie de doua momente de inspiratie pentru a trece de lanterna rosie.

Echipe:

Sportul: Viciu - Patriche, Ratiu, Lung, Farmache - Irimia, Ferfelea, Postolache, Maxim - Balan, Curelea

Rezerve: Ormenisan, Chetan, Rusu, Cruceru, Nae, Ciupe, Chihaia

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Galamaz, Geraldo, Latovlevic - Bicfalvi, Brandan - Tanase, Dica, Marinescu - Bilasco

Rezerve: Stanca, Radut, Onofras, Burdujan, Matei, Maicon.