Flavius Daniliuc, un mijlocas in varsta de 10 ani, a fost transferat la clubul spaniol Real Madrid, de la formatia austriaca Rapid Viena, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal. Jucatorul de origine romana, nascut si crescut in Austria, i-a impresionat pe madrileni, si va face parte din echipa "Benjamin A" a clubului din capitala Spaniei.

Echipa "Benjamin A", din care va face parte Flavius Daniliuc, este lider cu punctaj maxim intr-una dintre grupele campionatului de juniori.

In conformitate cu regulile FIFA, jucatorii sub 16 ani pot fi transferati in alta tara doar impreuna cu familia, tatal micutului fotbalist declarand in urma cu o luna pentru publicatia Kurier: "Vreau sa invat spaniola si sa-mi gasesc repede de lucru. Dar pana atunci vom avea nevoie de sprijin financiar. Madrilenii nu au vrut sa mai astepte cativa ani deoarece la aceasta varsta copiii absorb antrenamentele perfect, ca un burete. Antrenorii ne-au spus ca in doi ani pentru Flavius va fi prea tarziu. Aceasta este o sansa unica in viata si nu trebuie sa lasam aceasta oportunitate sa ne scape".