Aflat pe lista posibililor inlocuitori ai lui Razvan Lucescu, Cosmin Olaroiu este onorat de faptul ca Mircea Sandu l-a nominalizat pentru prima reprezentativa. "Seful FRF s-a gandit la mine, dar nu mi-a oferit postul de selectioner. La echipa nationala vii cu sufletul, nu pentru bani", a precizat fostul antrenor al Stelei.

Olaroiu vrea Cupa Romaniei Foto: AGERPRES

"In urmatoarele doua saptamani voi lua o decizie in ceea ce priveste viitorul meu. O sa ma hotarasc ce echipa preiau. Prefer sa fie un contract care sa inceapa din vara si nu de acum. Nu am o oferta de la Al-Jazeera, nu am avut niciodata. A existat una de la alt club, de trei milioane de euro pe doi ani. Venirea mea la echipa nationala nu ar avea nicio legatura cu banii, ar fi o alegere cu sufletul. Pentru moment nu pot sa spun nici da nici nu. Mircea Sandu s-a gandit la mine ca fiind o varianta dar nu mi-a fost oferit postul de selectioner" - Cosmin Olaroiu (sport.ro).

"Munca mea nu a fost in zadar daca FRF-ul s-a gandit la mine, e vorba de rezultatele obtinute. De mic am plecat singur la drum. Eu nu am avut impresar nici ca jucator, nici ca antrenor. Nu e nevoie sa vorbesca cineva pentru mine ca sa-mi fie oferit in post. As reveni in Europa, dar la o formatie unde sa existe un plan coerent, nu azi sa fim jos si maine sa ne consideram campionii lumii", a conchis Olaroiu.

In cazul in care va pierde cu Bosnia (in preliminariile pentru EURO 2012), Razvan Lucescu va fi demis din functia de selectioner, iar Olaroiu are sanse destul de mari sa fie noul antrenor al Romaniei.

In varsta de 41 de ani, Cosmin Olaroiu a pregatit de-a lungul timpului pe FC National (2000-2002, 2002-2005), Steaua (2002), Poli Timisoara (2005), Steaua (2006-2007), Al Hilal (2007-2009), Al-Sadd (2009-2010).