​Laurentiu Iorga a fost omul meciului dintre Unirea Urziceni si Otelul Galati, din cea de-a XXV-a etapa a Ligii 1, evidentiindu-se cu un gol si doua pase de gol in victoria liderului campionatului, scor 3-0. Elevii lui Dorinel Munteanu au acumulat 52 de puncte, pastrandu-si pentru cel putin inca o etapa pozitia de lider.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Otelul a deschis scorul dupa doar opt minute de joc: Iorga a executat o lovitura de la colt, de pe partea stanga, balonul a ajuns la bara a doua, acolo de unde, nemarcat, Ibeh a trimis cu capul in plasa. O faza controversata a avut loc in minutul 25, atunci cand ialomitenii au cerut lovitura de la 11 metri, la un fault al lui Sirghi la Rusescu. Arbitrul Radu Petrescu nu a acordat nimic si prima repriza s-a incheiat cu 1-0 pentru Otelul.

Iorga a dus scorul la 2-0 in minutul 78. Lovitura libera executata de Filip, balonul a ajuns la Iorga, care a scapat singur spre poarta adversa si a inscris cu un sut la coltul lung. Punosevac a inscris primul sau gol in Liga 1 in minutul 90+3, cu o lovitura de cap din 8 metri, dupa un corner executat de Iorga.

Echipe de start:

Urziceni: Curca, Mustata (Mihalcea '43), Mera, Teusan, Lupu, Blay, R. Paduretu (Al. Paduretu '82), Toba (Senin '76), Apostol, Patras, Rusescu

Otelul: Grahovac, Ripa, Sirghi, Costin, Salageanu, Neagu, Giurgiu, Ibeh, Iorga, Ilie (Bus '61), Pena (Punosevac '87)