Campioana CFR Cluj nu mai sperie pe nimeni: ardelenii au pierdut derby-ul "feroviar" si risca sa rateze participarea in Liga Europa (CFR este pe locul 8, cu 32 de puncte). Nici macar prezenta patronului Arpad Paszkany pe banca tehnica nu a resuscitat jocul ardelenilor: cu exceptia actiunii din primul minut (cand Bus a nimerit transversala), CFR Cluj nu a dat semne ca poate salva sezonul.

Spadacio, omul decisiv Foto: AGERPRES

Rapidul pleaca din "Gruia" cu 3 puncte, gratie unei executii de senzatie a lui Spadacio: playmaker-ul giulestenilor a gasit poarta cu un trasor expediat de la 30 de metri (min. 22). In repriza secunda, Spadacio a fost pe punctul sa-si dubleze reusita: la o lovitura libera, a trimis mingea spre vinclu, insa a ratat traiectoria ideala cu doar cativa centimetri.

Si Rapidul a avut o distributie inedita a bancii tehnice: in absenta antrenorului Marius Sumudica (aflat in tribuna, din cauza unei suspendari), echipa a fost condusa de presedintele Dinu Gheorghe.

Cu victoria de la Cluj, Rapidul acumuleaza 40 de puncte, la egalitate cu "surorile" bucurestene Steaua si Dinamo, si ramane in cursa pentru locurile de Champions League.