"Nu cred ca Razvan Lucescu a ramas la echipa impotriva vointei lui Mircea Sandu. Este exclus ca eu sa revin la nationala. Consider ca presedintele FRF trebuia sa prezinte acel raport critic in public doar dupa ce il demitea pe selectioner, asa mi se pare corect", a declarat Victor Piturca in legatura cu situatia de la prima reprezentativa a Romaniei.

Victor PiturcaFoto: Rompres

Lucescu trebuie lasat pana la finalul preliminariilor

"Acum este situatia care este, din pacate, Razvan a fost cel care a avut parte de aceste rezultate proaste. Stiu ca ii este greu. Este bine ca a fost lasat sa continue, trebuie lasat sa-si duca mandatul la capat. Razvan Lucescu ar trebui sa aiba sustinerea totala a lui Mircea Sandu".

Selectionerul a ramas cu complicitatea lui Mircea Sandu

"Dar in acelasi timp, eu nu cred ca Razvan a ramas la nationala fara voia lui Sandu. Daca voia, Mircea Sandu probabil ca il dadea afara. Parerea mea e ca trebuia sa se ia decizia ca Razvan sa ramana pana la sfarsitul preliminariilor".

Lucescu Jr nu va avea parte de liniste

"Nu cred ca Razvan va avea parte de momente linistite. Trebuia sa se ia o decizie ca selectionerul sa ramana pana la final si nu doar pentru un meci. M-a surprins ce s-a intamplat la sedinta de dimineata (nr. joi) si de declaratiile de dupa. Stiu ca este foarte dificil pentru el, am inteles ca a ramas si mi se pare un lucru intelept. Atat timp cat mai sunt sanse e normal sa le joace. Chiar ma bucur ca a ramas selectioner".

Nu revine la nationala

"Este exclus ca eu sa vin la nationala. In acest moment nu sunt dorit. Nu vreau sa dau nume, Ionut Lupescu si cine o mai fi. Vin cand sunt dorit de absolut toata lumea. Consider ca presedintele FRF trebuia sa prezinte acel raport critic in public doar dupa ce il demitea pe selectioner, asa mi se pare corect", a declarat Victor Piturca la sport.ro.

Comitetul Executiv al FRF a decis, cu 10 voturi pentru si 3 impotriva, sa-l mentina in functie pe Razvan Lucescu pana la partida cu Bosnia, din preliminariile pentru EURO 2012. In cazul in care tricolorii vor pierde, selectionerul va fi demis.

Conform spuselor lui Mircea Sandu, solutiile de moment ar putea fi Cosmin Olaroiu si Victor Piturca. Presedintele FRF este de parere ca Dorinel Munteanu si Ioan Ovidiu Sabau nu sunt inca pregatiti, in timp ce Dan Petrescu are contract.