Colaborarea dintre Coca-Cola si Wayne Rooney s-a incheiat, producatorul american alegand sa nu prelungeasca contractul cu starul britanic dupa o serie scandaluri in care a fost implicat atacantul, informeaza The Telegraph. Picatura care a umplut paharul a fost la partida cu West Ham, din Premier League, atunci cand Rooney a injurat in directia camerelor tv dupa ce a inscris.

Wayne Rooney Foto: Reuters

"Intelegerea noastra cu Wayne Rooney s-a incheiat de comun acord, fara o prelungire a contractului. Ne vom concentra pe Jocurile Olimpice de la Londra (2012) si pe Jocurile Paralimpice", au precizat oficiali ai Coca-Cola.

Conform contractului dintre cele doua parti, Rooney incasa aproximativ 700.000 de euro pe an din partea producatorului de bauturi racoritoare.

De-a lungul timpului, Wayne a aparut in mai multe reclame ale Coca-Cola, acesta fiind imaginea principala a Coke Zero. De asemenea, atacantul a aparut in diverse show-uri televizate cum ar fi "Rooney vs Rooney Powerade TV" si Coke Zero Street Striker".

In varsta de 25 de ani, Rooney este imaginea Coca-Cola inca din anul 2005. Dupa incidentul din partida cu West Ham, Wayne a recunoscut ca nu a folosit un limbaj adecvat dupa ce a inscris.