Inter a primit opt goluri in doua partide, iar defensiva a fost "calcaiul lui Ahile" pentru formatia italiana. Echipa lui Leonardo este aproape eliminata din Champions League, in timp ce in Serie A se afla doar pe trei. Jurnalistii de la Gazzetta dello Sport scriu joi despre o lista neagra, iar Cristi Chivu se afla printre jucatorii care din vara s-ar putea desparti de campioana Europei.

Chivu, pe lista neagraFoto: captura gazzetta dello sport

In doar doua partide, Inter a transformat un sezon deosebit intr-unul departe de asteptari. Echipa pregatita de Leonardo a pierdut cu 3-0 derbiul cu AC Milan din Serie A, iar in Champions League a fost zdrobita de Schalke, scor 5-2, chiar la Milano.

Aceste infrangeri nu puteau ramane fara rezultat in cadrul echipei, iar jurnalistii de la Gazzetta dello Sport au anuntat ca mai multi jucatori vor pleca din vara de la campioana Europei.

Cristi Chivu este prezent pe "lista neagra", internationalul roman fiind vazut drept unul dintre responsabili pentru ultimele esecuri. Chivu a fost eliminat cu Milan si cu Schalke, iar presa din Peninsula l-a criticat aspru.

Pe langa Cristi, alte nume importante se pregatesc sa-si faca bagajul: Julio Cesar, Maicon, Thiago Motta, Diego Milito si Wesley Sneijder.

Nici antrenorul nu va scapa de o inlocuire, Leonardo urmand sa parasesca echipa din vara lui 2011. In locul sau, Massimo Moratti se gandeste la doua nume: Jose Mourinho si Josep Guardiola.