"Am jucat bine, am avut multe ocazii, dar ei au castigat. Mai sunt insa cel putin 90 de minute", a precizat Carlo Ancelotti (antrenorul lui Chelsea) dupa 0-1 cu Manchester. "Va fi un meci de mare lupta in retur, nu am niciun dubiu" - Sir Alex Ferguson. "Diavolii" s-au impus pe Stamford Bridge gratie reusitei lui Wayne Rooney (24').

Rooney, gol pe Stamford BridgeFoto: Reuters

"Suntem constienti ca acum va si mai greu.Trebuie sa castigam pe Old Trafford, iar eu spun ca suntem in stare sa facem acest lucru. Am jucat destul de bine, am pus presiune si am avut mai multe ocazii decat ei. Torres a avut mult ghinion, iar Van der Sar a avut parade deosebite. Nu am meritat sa pierdem, dar acest lucru nu mai conteaza acum, reprezinta deja trecutul. Rezultatul nu a fost unul bun, dar mai sunt cel putin 90 de minute" - Carlo Ancelotti, antrenor Chelsea Londra.

"Nu am fost surprinsi, nu am avut multe ocazii de gol. Cred ca am reusit sa controlam jocul asa cum am vrut in multe momente. Marele avantaj este acela ca vom juca returul pe Old Trafford. A fost o atmosfera superba, iar eu ma bucur ca am reusit sa trecem peste ea. Va fi un meci de mare lupta in retur, nu am niciun dubiu. Am avut tot sezonul probleme cu accidentarile in aparare, iar miercuri s-a vazut ca a revenit Rio Ferdinand. Rooney? A facut un meci mare si a reusit sa ne aduca victoria" - Sir Alex Ferguson, antrenor Manchester United.

Statistica partidei Chelsea - Manchester:

Suturi pe poarta: 7-3

Suturi spre poarta: 6-0

Cornere: 3-5

Posesie: 54%-46%

Faulturi comise: 15-15

Cartonase galbene: 4-2

Cartonase rosii: 0-0.

Chelsea vs Manchester Utd 0-1 (Rooney 24)

Vezi aici rezumatul partidei Chelsea - Manchester.