Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a anuntat ca nu va vinde Televiziunii Romane pachetul numarul 9, nici daca postul public va plati pretul cerut initial. Suparat dupa ce la prima licitatie au fost vandute doar trei pachete, oficialul a anuntat ca pachetele ramase nu se vor mai vinde individual, mentionand si ca nu e nicio problema daca din sezonul viitor se vor transmite doar trei meciuri pe etapa.

Dumitru Dragomir (foto arhiva)Foto: Hotnews

"Pachetul care era destinat TVR-ului nu-l mai dam nici cu 3,5 milioane de euro pe sezon. Nu mai vrem. Nu vom mai da pachete. Noi nu mai vindem cele sase pachete individual. Le-am scos o data, nu le-a luat nimeni, asta e. Am dat in free-to-air un pachet, asa ca acum facem un singur pachet format din cele 6 optiuni. Cine are bani sa cumpere bine, cine nu, asta e. Inclusiv pachetul care era destinat TVR-ului", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

"Ce are daca se vor transmite doar trei meciuri pe etapa? Cluburile vor asta, nu eu. Licitatia e posibil sa aiba loc in iulie sau august. Practic, optiunea unu va fi televizata doar de doua ori in turul campionatului viitor. Cele mai bune meciuri ale etapei se vor vedea doar de doua ori", a adaugat presedintele LPF

Pachetul 9, destinat TVR-ului, putea fi achizitionat cu 3,5 milioane de euro pe sezon la prima licitatie. TVR nu s-a prezentat insa la licitatia de luni, Consiliul de Administratie al postului public urmand a se intruni joi, 7 aprilie, pentru a stabili in ce conditii ar participa la viitoarea licitatie. Televiziunea Romana ar fi dispusa sa plateasca 3 milioane de euro pe trei sezoane.