Real Madrid a facut pasul catre semifinale dupa primul meci contra celor de la Tottenham, echipa lui Jose Mourinho impunandu-se cu 4-0. "Imi pare rau pentru adversari, dar la acest nivel era greu sa reziste cu un om mai putin. Am meritat victoria si scorul de pe tabela", a precizat tehnicianul lusitan la Realului.

Mourinho si RedknappFoto: Reuters

"La acest nivel, este foarte greu pentru o echipa sa reziste prea mult in doar 10 oameni. Am jucat impotriva Barcelonei in zece jucatori (nr. anul trecut, pe cand pregatea pe Inter) si nu am avut altceva de facut decat sa ne aparam. Am meritat victoria si scorul de pe tabela, dar imi pare rau pentru adversari. Nu suntem inca in semifinale. Acum, foarte important este sa nu avem probleme cu accidentari si suspendari in perspectiva urmatoarelor dispute. Nu cred ca va fi usor pe "White Hart Lane", vor lupta pana la capat" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

"Stiam ca va fi greu 11 contra 11, dar cu un jucator mai putin. Ai nevoie de un miracol pentru a rezista pe Santiago Bernabeu in zece oameni. Nu aveam ce sa facem mai mult. Mai sunt inca 90 de minute, dar va fi aproape imposibil sa mai putem face ceva pentru a ne califica" - Harry Redknapp, antrenor Tottenham.

Statistica partidei Real - Tottenham:

Suturi pe poarta: 11-1

Suturi la poarta: 14-3

Cornere: 9-3

Posesie: 64%-36%

Faulturi comise: 10-10

Cartonase galbene: 2-4

Cartonsae rosii: 0-1.

Vezi aici rezumatul partidei Real Madrid - Tottenham.