Napoli si Lazio au oferit, duminica, o partida halucinanta: oaspetii au condus cu 2-0 si 3-2, dar gazdele s-au impus cu 4-3 pe final. Eroul echipei de pe "San Paolo" a fost din nou Cavani, autor al unei triple (60', 62' si 88'). In urma acestui rezultat, fostul adversar al Stelei din Europa League a urcat pe doi in clasamentul din Serie A, la doar trei puncte de AC Milan.

Edinson Cavani (Napoli)Foto: Reuters

Lazio a inceput in forta partida de pe "San Paolo", Stefano Mauri deschizand scorul in minutul 29. Andre Dias (57') a majorat avantajul lazialilor, iar lucrurile pareau sa mearga tot mai rau pentru Napoli.

In doar doua minute insa (60' si 62'), Dossena si Cavani au restabilit egalarea spre bucuria unui stadion plin. Autogolul lui Salvatore Aronica (68') i-a adus din nou in avantaj pe Zarate si compania, dar Cavani a intors soarta unei dispute fantastice in minutele 82 (din penalti) si 88.

Demn de mentionat este faptul ca Lazio a terminat partida cu doi jucatori mai putin: Giuseppe Biava a fost eliminat in minutul 80, in timp ce Sculli a vazut al doilea cartonas galben in prelungirile disputei.

S-a terminat 4-3, iar in urma acestui rezultat Napoli a urcat pe locul doi in clasament, la trei puncte de liderul AC Milan.

Clasament:

1 AC Milan 65 puncte

2 Napoli 62

3 Inter 60.