Steaua a ratat sansa de a se apropia de pozitiile fruntase ale ierarhiei dupa remiza, scor 0-0, de pe "Dan Paltinisanu". Ros-albastrii au ratat ocazii importante, au dat senzatia, in multe moment, ca detin controlul, dar ineficacitatea i-a dat din nou batai de cap lui Sorin Cartu. Timisoara poate acuza neacordarea unei lovituri de la 11 metri (fault al lui Iliev la Curtean), insa echipa lui Dusan Uhrin Jr se poate declara multumita cu aceasta remiza.

Sorin Cartu, tinut in "sah etern" de FC BrasovFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasament.

Sorin Cartu a abordat la victorie partida de la Timisoara, dar, in pofida ocaziilor avute, ros-albastrii nu au reusit sa inscrie. Surdu si Nicolita au trecut pe langa gol, Pantilimon (89') salvand o remiza pentru gazde.

Purtata de la spate de un public superb, Timisoara a incercat sa-i dea Stelei lovitura de gratie, dar Alexa (63') nu a nimerit tinta. Gazdele au cerut o lovitura de la 11 metri in minutul 70, atunci cand Iliev l-a faultat pe Curtean, insa centralul Balaj a lasat jocul sa continue.

S-a terminat 0-0, aceasta remiza tinandu-i pe banateni la doar un singur punct de liderul Otelul. Pentru Steaua insa, etapele ramase vor fi adevarate finale in tentativa de a incheia sezonul pe unul din primele doua pozitii.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Echipe

FC Timisoara: Pantilimon - Helder, Ghionea, Cisovsky, Sepsi - Curtean, Alexa, Burca, Rocha - Magera, Nikolici. Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Iliev, Geraldo, Brandan - Bicfalvi, Gardos - Nicolita, Maicon, Surdu - Bilasco. Antrenor: Sorin Cartu.

Arbitri: Cristian Balaj (centru) - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu (asistenti) - Mihai Prodan (rezerva).

Palmares direct: 17 partide, 3 victorii FC Timisoara, sapte remize si sapte victorii ale Stelei. Golaveraj: 17-29.