Fortele de ordine italiene l-au arestat pe Marco Righetto, unul dintre liderii galeriei echipei AC Milan, asupra acestuia gasindu-se un dispozitiv exploziv manual, patru cutite, o bata de baseball si mai multe spray-uri paralizante, informeaza presa din Peninsula.

Suporteri AC Milan Foto: Hotnews

In varsta de 35 de ani, Marco Righetto este liderul "Commando Ultra Tigre", o factiune a galeriei celor de la AC Milan. Acesta a fost arestat dupa ce a incercat sa introduca in stadion mai multe obiecte interzise (spray-uri paralizante, o bata de baseball, patru cutite si un dispozitiv exploziv manual).

De asemenea, clubul gazda al acestei partide (nr. AC Milan) a anuntat ca exista pe piata bilete contrafacute, iar spectatorii au fost deja lamuriti in legatura cu seria si numarul acestora.

Coregrafia suporterilor Milanului a fost realizata dupa o munca de aproximativ cinci luni de zile, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport.

"Derby della Madonina", cum este supranumit meciul dintre Milan si Inter, este confruntarea care ar putea decide campioana Italiei in acest sezon din Serie A. Milan este liderul clasamentului, dar Inter se afla la doar doua puncte distanta, iar in cazul unui succes ar putea urca pe prima pozitie a ierarhiei.

Pe "San Siro" sunt asteptati aproximativ 80.000 de spectatori, derbiul fiind unul cu grad ridicat de risc.

AC Milan - Inter va incepe la ora 21.45 (20.45 ora Italiei), urmand sa fie in direct pe Digisport.