Nationala de fotbal a Romaniei ar putea avea alt selectioner dupa intrunirea Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF). In cadrul intalnirii, membrii CEx vor analiza evolutia si rezultatele tuturor loturilor nationale, prim-vicepresedintele FRF, Dumitru Dragomir, mentionand si ca se va pune in discutie si o posibila demitere a lui Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu Foto: Reuters

"Nu s-a hotarat nimic in ceea ce il priveste pe Razvan Lucescu. Si asta va spune un om care stie. Intr-adevar, in urmatorul Comitet Executiv se va pune in discutie demiterea. Se va face o analiza a tot ce s-a intamplat in ultimii doi ani la echipa nationala si atunci se va lua o decizie. Asa se procedeaza normal", a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, mentioneaza ca o astfel de analiza a loturilor nationale este normala, mentionand insa ca nu va sti daca se va discuta despre o posibila demitere a selectionerului Razvan Lucescu: "Se spune ca ieri ma intalneam cu Dragomir si cu nu-stiu-cine si ca azi se decide demiterea lui Lucescu. Lucrurile nu stau asa. Analiza se va face la toate loturile. Analize se fac trimestrial, la toate nivelurile. Am avut trei luni in care s-a muncit, s-au cheltuit bani, trebuie sa vedem si ce rezultate sunt. Nu stiu daca se va lua in discutie in Comitetul Executiv inlocuirea selectionerului. Depinde de ce se va discuta acolo dupa ce se fac analizele respective. Discutiile sunt libere si fiecare membru are dreptul la un vot daca se va ajunge sa se voteze ceva. Avem un regulament".

Comitetul Executiv se va intruni saptamana viitore, pe ordinea de zi fiind "analiza activitatii echipelor nationale, rapoartele de activitate, buget, bilant si asa mai departe. Se vor discuta toate aceste probleme. Vor fi analize pentru toate echipele nationale, nu numai la una", a adaugat Mircea Sandu.

Nationala Romaniei ocupa locul al cincilea in Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, dupa cinci meciuri disputate. Tricolorii au pierdut cu Franta (0-2) si Bosnia (1-2), a remizat cu Albania (1-1) si Belarus (0-0), si a castigat cu Luxemburg (3-1) la Piatra Neamt. Nationala are cinci puncte, aflandu-se la trei puncte de locul doi, pozitie ce i-ar asigura prezenta in barajul pentru EURO 2012.