Suparati si frustrati. In acest mod i-a surprins finalul meciului cu Bosnia pe tricolorii Romaniei care, oadata cu infrangerea de la Zenica, si-au luat la revedere de la EURO 2012. Lipsa de concentrare la cele doua faze fixe ce au dus la golurile Bosniei, dar si forta si agresivitatea gazdelor au fost "elemetele cheie" ale infrangeri Romaniei, care ramane acum sa se lupte cu Luxemburg in coada clasamentului.

Lucescu, invins si la ZenicaFoto: Reuters

Razvan Lucescu (selectionerul Romaniei): "Ma incearca sentimente de suparare, de frustrare, de tristete. A fost o prima prepriza in care am stat foarte bine, am reusit sa blocam constructia adversaruui, am marcat. La pauza era un 1-0 meritat. In repriza a doua ei au riscat mai mult. Imi pare rau ca nu am avut mai mult curaj sa tinem mai mult de minge. Fazele fixe au fost decisive. Pe langa lipsa noastra de concentrare la cele doua goluri au fost forta si agresivitatea cu care Bosnia a reusit sa ne pacaleasca si sa inscrie. Nu trebuia sa pierdem in aceasta seara. Acum sansele noastre sunt mai mici. Nu voi vorbi acum dupa meci despre demisia mea" (Protv)

Costel Pantilimon (portarul Romaniei): "Pe un fond de joc destul de bun am primit doua goluri care ne-au pus plumb in picioare. Bosnia este o echipa cu jucatori de valoare si a aratat acest lucru in aceasta seara. Cu putin noroc am fi obtinut un egal. Nu cred ca mai sunt sanse de calificare. Singura sansa era daca plecam cu cel putin un punct. Nu cred ca ne vom bloca psihic dupa acest rezultat. E o durere ca am pierdut, dar nu vom sta sa ne plangem de mila. Suntem jucatori profesionisti si trebuie sa trecem peste".