Cu doar cateva zile inainte de marele meci cu Bosnia, Razvan Lucescu ii linisteste pe suporterii echipei nationale a Romaniei. "Trebuie sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv, presiunea este mai mare pe Bosnia", a precizat selectionerul primei reprezentative. Meciul Bosnia - Romania se va disputa sambata, de la ora 20.15, la Zenica.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Trebuie sa mergem in Bosnia ca sa scoatem un rezultat pozitiv. Presiunea este mai mare pe Bosnia, deoarece joaca acasa si trebuie sa castige. Vrem sa castigam acest meci. Nu exista nicio presiune suplimentara.

"Cand am mers ultima oara acolo (n.r. - in Serbia) nu era nicio motivatie, acum este alta, pentru ca suntem in mijlocul calificarilor, mai sunt foarte multe meciuri de disputat.

"Suntem linistiti, constienti de perioada importanta pe care o avem pana la sfarsitul lunii octombrie. Vrem foarte tare sa ne calificam. Am reusit sa cream un grup care sa dea totul pe teren".

"Este pentru prima oara la o convocare cand un singur jucator nu poate evolua, iar ceilalti au obtinut performante insemnate la echipele de club in ultimele trei-patru saptamani" - Razvan Lucescu, pentru sport.ro.

Alexa si Goian, optimisti inainte de meciul cu Bosnia

"Imi doresc sa evolueze, sa pot sa ajut echipa. Nu fac un obiectiv din a marca. Daca se va apela la mine, voi incerca sa nu dezamagesc. Au jucatori buni, care joaca in Europa si sunt titulari. Pe Mutu il vad foarte motivat, e un jucator foarte important pentru echipa nationala. A luat cuvantul (nr. Mutu) inainte sa inceapa sedinta de pregatire. Vrea sa dovedeasca multe" - Dan Alexa.

"Poti sa spui ca ai emotii, dar asta nu inseamna ca ne va afecta prea mult. Trebuie sa fim o echipa, nu sa asteptam totul de la Mutu. La cum i-am simtit pe baieti, sunt sigur ca vom face un meci mare sambata. Am vazut toti jucatorii mult mai concentrati, o atmosfera pozitiva pentru partida cu Bosnia" - Dorin Goian.

Clasamentul Grupei D inainte de meciul Bosnia - Romania:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6).

Partida dintre Bosnia si Romania va avea loc, sambata, de la ora 20.15, la Zenica, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.