Rapid a pierdut pe terenul Gloriei, scor 3-2, iar nemultumirile sunt tot mai mari la formatia de pe Valentin Stanescu. "Nu stiu daca postul meu este in pericol, daca sunt nemultumiti si cred ca asta este o solutie, nu e nicio problema", a precizat Marius Sumudica la finalul disputei de la Bistrita.

Marius SumudicaFoto: Hotnews

"A fost un joc ciudat, am marcat, am dominat, dar am facut o greseala si ne-au egalat. Apoi jocul a luat o alta turnura. Am pierdut aiurea pe trei greseli grave si sunt dezamagit. Nu este posibil sa marcam doua goluri in deplasare si sa pierdem. Felicit Gloria, dar publicul care m-a injurat tot meciul a uitat ca, poate daca nu eram eu, Gloria era in Divizia B. Asta este, bine faci, bine gasesti. Nu stiu daca postul meu e in pericol, eu am contract, daca sunt nemultumiti si cred ca asta este o solutie, nu e nicio problema", a declarat Marius Sumudica.

"Cele doua echipe au obiective diferite, Rapidul cupele europene, noi sa adunam cat mai multe puncte. Cred ca am dovedit ca avem jucatori valorosi, care atunci cand evolueaza asa cum au facut-o in aceasta seara, pot bate orice echipa. Cred ca am meritat victoria, este meritul jucatorilor, au obtinut trei puncte foarte importante si ma bucur enorm. Lasand la o parte trecutul meu rapidist, sunt foarte atasat de Gloria, unde am jucat cinci ani, promovand in Liga I. Avem un an foartre greu si trebuie sa iesim din zona retrogradarii" - Nicolae Manea, antrenor Gloria Bistrita.

Au marcat Cavalii (31', 66') si Bajenaru (78' penalti), pentru gazde, respectiv Roman (25') si Herea (72') pentru Rapid. In minutul 77, Dani Coman a primit cartonasul rosu dupa un fault la Cavalli. Cum Rapid efectuase toate schimbarile, Mihai Roman a fost cel care a aparat buturile portii rapidiste in ultimele minute.

Click pentru rezultate si clasament.