Internationalul roman Razvan Rat, jucator al echipei Sahtior Donetk, nu s-a declarat dezamagit de tragerea la sorti a sferturilor Ligii Campionilor, in urma careia s-a stabilit ca echipa ucraineana se va lupta pentru un bilet in semifinale cu FC Barcelona. Fundasul roman este de parere ca Sahtiorul poate produce surpriza si fara a invinge pe Barcelona, obtinand o calificare si cu doua remize.

Razvan Rat, in Liga CampionilorFoto: Reuters

"Nu aveam un adversar favorit. Barcelona pare echipa de nebatut, dar vom incerca sa facem tot ceea ce putem deoarece avem cu siguranta si noi sansele noastre. Barca pare echipa cea mai puternica, cea mai solida, cu jucatorii cei mai buni, dar asta nu inseamna ca nu poate fi batuta. Vom incerca sa trecem de Barcelona", a declarat Rat la TVR1.

"Eu nu sunt deceptionat de aceasta tragere la sorti. Am speranta si sunt destul de optimist. Putem sa ne calificam si cu doua remize: un 1-1 pe Camp Nou si un 0-0 la noi acasa. Important e sa ne calificam", a adaugat internationalul roman.

Sahtior se va intalni in sferturile de finala ale Ligii Campionilor cu Barcelona in 6 aprilie pe Nou Camp, urmand a disputa mansa decisiva pe Donbass Arena, in 12 aprilie.