Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, se teme de arbitrajul de care va avea parte in sfertul de finala al Ligii Campionilor, cand va intalni pe FC Barcelona. Tehnicianul roman a fost nemultumit de modul in care a decurs tragerea la sorti, declarand ca "e surprinzator sa vezi cum a decurs tragerea la sorti".

Mircea Lucescu, antrenor SahtiorFoto: Reuters

"Stiam ce poate sa fie, nu e nicio problema. Sa speram ca nu se va mai intampla ce s-a intamplat in meciurile cu ei, cand i-au ajutat arbitrii. Au avut mereu mari probleme in meciurile cu noi. Cand vezi ce s-a intamplat la meciul Real Madrid - Lyon sau la meciurile noastre cu Roma cand trebuiau eliminati jucatori, e foarte greu", a declarat Mircea Lucescu la sport.ro.

In ceea ce priveste tragerea la sorti, tehnicianul lui Sahtior a mentionat: "E surprinzator sa vezi cum a decurs tragerea la sorti. Totul se pune de asa natura cat sa nu mai ajunga doua echipe din aceeasi tara in finala".

"Guardiola stie foarte bine ce s-a intamplat cu noi cand am jucat. Pesemne ca si ei isi dau seama ca suntem o echipa organizata. Barcelona stie foarte bine ce-o poate astepta", a adaugat Lucescu.