Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anuntat, marti seara, in cadrul unei emisiuni televizate, preturile biletelor de la amicalul dintre nationala Romaniei si selectionata Argentinei, meci ce se va disputa in luna august.

Romania - Argentina, amical pe National ArenaFoto: Reuters

"Biletele vor fi scoase la vanzare in luna mai. Biletele sunt intre 15 si 50 de euro. O loja este 5.000 de euro pentru 12 persoane si un bilet VIP va fi de 100 de euro. Sunt 42 de loje. Cred ca vom avea un milion-un milion doua sute de euro din incasari, cam cat le dam argentinienilor", a declarat Mircea Sandu la Digisport, citat de Mediafax.

Amicalul din Romania si Argentina va inaugura National Arena, iar Sandu sustine ca stadionul va fi gata la timp, cu toate ca bugetul alocat pentru acest an a fost micsorat cu 235 milioane de lei. "Stadionul se va termina in termenul fixat, am primit asigurari de la cel mai inalt nivel. In mod cert, toate autoritatile sunt interesate ca aceasta investitie sa se incheie si acest eveniment din luna august sa aiba loc. Pentru organizarea finalei Europa League au semnat vreo noua institutii ale statului roman. De la aeroport la ANAF", a mentionat presedintele FRF.