Lucrurile nu merg deloc bine pentru Gica Hagi la Galatasaray, iar presa din Turcia vorbeste din ce in ce mai des despre o demitere a tehnicianului roman. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu ar sta insa deloc rau pentru fostul international roman, clubul de pe "Turk Telecom Arena" fiind nevoit sa-l despagubeasca pe Hagi cu 1,75 de milioane de euro in cazul in care se va desparti de antrenor inainte de termen (vara lui 2012), informeaza Hurryiet.

BBC: Gheorghe Hagi are un mod diferit de a face lucrurile in fotbalul romanescFoto: galatasaray.org

Cu doar 33 de puncte acumulate, Galata se afla pe un dezamagitor loc 11 in Superlig, echipa pregatita de Gica Hagi iesind din calcule pentru a prinde un loc care sa le asigure prezenta in viitoarea editie a cupelor europene. Intre formatia "Cim-Bom" si liderul Fenerbahce este o diferenta de 24 de puncte in acest moment.

Jurnalistii turci au vorbit in ultima perioada despre o revenire a lui Fatih Terim la carma echipei, fostul selectioner al Turciei urmand sa-l inlocuiasca pe Hagi.

Daca va fi demis inainte de termen (vara lui 2012), Gica Hagi va incasa o compensatie financiara de nu mai putin de 1,75 de milioane de euro din partea conducerii, conform unei clauze din contract.

Cu toate ca este contestat tot mai vehement de catre suporteri, Hagi se bucura inca de sprijinul presedintelui Adnan Polat, oficialul turc precizand in mai multe randuri ca pana la vara nu se vor produce schimbari la echipa.

Lucrurile s-ar putea insa schimba in rau pentru Gica Hagi in cazul in care Galatasaray va pierde derbiul cu Fenerbahce, programat vineri, de la ora 21.00. Interesant este faptul ca "Regele" a debutat la Galata tocmai impotriva rivalilor de la Fener (a fost 0-0 in tur), iar despartirea de formatia galben-rosie s-ar putea produce tot dupa o disputa cu echipa de pe Sukru Saracoglu.