Selectionerul nationalei de fotbal a Bosniei, Safet Susic, a anuntat, luni, lotul celor 21 de jucatori pe care i-a convocat pentru partida cu Romania, de la Zenica din 26 martie, meci contand pentru preliminariile EURO 2012.

Edin Dzeko, in lotul BosnieiFoto: Reuters

"In acest moment sunt interesat doar de data de 26 martie. Abia astept meciul si imi pare rau ca nu am cu 20 de ani mai putin si 20 de kg in minus pentru a putea juca si eu. Atat de motivat sunt. Sunt sigur ca si jucatorii mei sunt la fel de motivati. Daca invingem Romania la Zenica ne vom califica. Vom fi printre cele mai bune doua echipe din grupa", a declarat Safet Susic.

Lotul Bosniei pentru meciul cu Romania:

Portari: Kenan Hasagic (Istanbul BB), Ibrahim Sehic (FK Zeljeznicar Sarajevo), Asmir Avdukic (Borac Banja Luka)

Fundasi: Ognjen Vranjes (FC Krasnodar), Boris Pandza (Mechelen), Emir Spahic (Montpellier), Adnan Mravac (Westerlo), Mensur Mujdza (Freiburg), Muhamed Subasic (FK Olimpic Sarajevo), Muhamed Besic (Hamburg)

Mijlocasi: Miralem Pjanic (Olympique Lyon), Elvir Rahimic (CSKA Moscova), Zvjezdan Misimovic (Dinamo Moscova), Senad Lulic (Young Boys Berna), Haris Medunjanin (Maccabi Tel-Aviv), Semir Stilic ( Lech Poznan), Darko Maletic (Borac Banja Luka), Senijad Ibricic (Lokomotiv Moscova)

Atacanti: Edin Dzeko (Manchester City), Zlatan Muslimovic (PAOK Salonic) si Vedad Ibisevic (Hoffenheim)

Clasamentul Grupei D inainte de meciul Bosnia - Romania:

1. Franta 9 puncte (+5)

2. Belarus 8 puncte (+3)

3. Albania 5 puncte (-1)

4. Bosnia 4 puncte (+1)

5. Romania 2 puncte (-2)

6. Luxemburg 1 punct (-6)