FC Barcelona a pierdut doua puncte mari in lupta pentru titlu, campioana Spaniei remizand, scor 1-1, pe terenul celor de la FC Sevilla. Bojan a deschis scorul (30'), in timp ce Navas a stabilit scorul final (49'). In urma acestui rezultat, Real Madrid s-a apropiat la cinci puncte de prima pozitie din Primera Division.

Barcelona, doar remiza la Sevilla Foto: Reuters

Barcelona a fost nemultumita de arbitrajul de care a avut parte contra Sevillei, catalanii incriminand doua momente importante: 1. Messi a marcat din lovitura libera in prima repriza, golul a fost anulat fara un motiv anume (un presupus fault facut de Busquets). 2. Jesus Navas il faulteaza in careu pe Bojan in a doua repriza, centralul a lasat jocul sa continue.

"Barcelona a evoluat impotriva a 12 oameni. Nimeni nu stie de ce a fost anulat golul lui Messi", s-a scris in presa iberica dupa remiza de la Sevilla.

"Nu am avut o partida chiar cum ne-am dorit, am crescut insa mult in evolutie pe final. Am marcat, dar din pacate am incasat un gol pe care puteam sa-l evitam. Dupa o saptamana in care am jucat in Champions League, eu spun ca ne-am descurcat bine" - Josep Guardiola.

"Nu comentez in nicun fel arbitrajul. Multe lucruri s-au intamplat pe teren. Eu reprezint Barcelona si nu imi permit sa imi dau cu parerea in legatura cu deciziile lor, nu pentru asta sunt platit", a conchis antrenorul Barcelonei.

Cu cine mai are de jucat FC Barcelona:

Getafe (acasa)

Villarreal (in deplasare)

Almeria (acasa)

Real Madrid (in deplasare)

Osasuna (acasa)

Real Sociedad (in deplasare)

Espanyol (acasa)

Levante (in deplasare)

Deportivo (acasa)

Malaga (in deplasare)

Cu cine mai joaca Real Madrid:

Atletico Madrid (in deplasare)

Sporting Gijon (acasa)

Athletic Bilbao (in deplasare)

Barcelona (acasa)

Valencia (in deplasare)

Zaragoza (acasa)

Sevilla (in deplasare)

Getafe (acasa)

Villarreal (in deplasare)

Almeria (acasa)

Ierarhia marcatorilor:

Cristiano Ronaldo - 28

Lionel Messi - 27

David Villa - 17

Clasament:

1 Barcelona 75 puncte

2 Real Madrid 70

3 Valencia 54

4 Villarreal 51

5 Espanyol 43.