Sorin Cartu a obtinut trei puncte in meciul de debut pe banca tehnica a Stelei, dupa 1-0 cu Victoria Branesti. Tehnicianul ros-albastru a facut cateva modificari in 11-le de start dorit de finantatorul clubului, iar tactica lui s-a dovedit a fi castigatoare. Desi e la zece puncte de liderul Otelul (galatenii avand si un meci in minus), Cartu crede ca va putea aduce titlul numarul 24 in Ghencea.

Sorin CartuFoto: Reuters

"Ceea ce ne-am propus in aceasta partida, am realizat. Punctele din meciul cu Branestiul au fost dinainte gandite si jucatorii nu au facut decat sa confirme acest lucru. Cu Vaslui, Timisoara, ne asteapta adevarate examene. A inceput un nou campionat pentru noi, mai avem 13 etape. Steaua trebuie sa gandeasca ca poate castiga cele 13 meciuri. Daca esti in vestiarul echipei Steaua, asa trebuie sa gandesti. Daca Steaua va castiga cele 13 meciuri, atunci poate lua titlul", a declarat Sorin Cartu dupa debutul sau victorios la Steaua. (gsp.ro)

Tehnicianul Victoriei Branesti, Ilie Stan, s-a declarat dezamagit de rezultatul inregistrat cu Steaua: "Sunt dezamagit, am sperat sa nu pierdem. Daca reuseam sa inscriem la cele doua trei ocazii pe care le-am avut poate puteam scoate un meci nul. Situatia noastra este destul de grea, nu reusim sa iesim din zona retrogradarii. Suntem Ligii I, suntem nevoiti sa ne antrenam ba la Cernica, ba la Mogosoaia, ba la Buzau".

Romeo Surdu a marcat singurul gol al partidei, fiind insa intr-o pozitie suspecta de ofsaid. "Nu stiu daca nu a fost ofsaid la gol, asa am inteles si ar fi pacat daca asa a fost", a mentionat Stan.

Mihai Stoica si-a laudat jucatorii si a exclus o pozitie afara din joc la Surdu in momentul golului: "O victorie de caracter, o victorie de echipa, pe un teren execrabil. Este foarte greu sa te impui cu un joc competitiv, cum am incercat noi. Sunt bucuros ca unii jucatori au demonstrat ca cei care-i contesta ar trebui sa tina gura inchisa. La golul lui Surdu nu a fost offside", (Gsptv)

Modificarile lui Cartu fata de echipa dorita de finantatorul echipei:

11-le lui Sorin Cartu: Tatarusanu (cpt.), Bonfim, Gardos, Martinovic, Brandan, Nicolita, Radut, Bicfalvi, Tanase, Surdu, Bilasco.

11-le dorit de finantatorul echipei: Tatarusanu, Bonfim, Gardos, Martinovic, Brandan, Bicfalvi (cpt.), Marinescu, Nicolita, Maicon, Tanase si Surdu.