Cu doar cateva saptamani inainte de startul sezonului din Formula 1 (va debuta pe 27 martie, in Australia), Lewis Hamilton nu este multumit de monopostul MP4-26, britanicul fiind de parere ca McLaren-ul se afla in urma rivalelor RedBull si Ferrari. "Nu cred ca avem o masina capabila sa castige titlul mondial in acest moment. Sper sa obtinem totusi puncte in primele Grand Prix-uri", a precizat fostul campion al lumii, citat de Reuters.

Lewis Hamilton Foto: Reuters

De-a lungul testelor de la Barcelona, McLaren a avut unele probleme de fiabilitate, monopostul britanicilor suferind la capitolul sistemelor de evacuare si hidraulic.

"Nu cred ca avem in acest moment in monopost capabil sa castige titlul mondial. In timpul iernii, am fost entuziasmat de cum s-a dezvoltat masina, dar cred ca am pierdut ceva pe drum, am ratat usor tinta" - Lewis Hamilton.

"Imi doresc sa obtinem puncte in primele Grand Prix-uri, sa terminam printre primii cinci in etapele de debut. Dupa aceea, astept un monopost capabil sa intre in lupta pentru titlu. Eu ma simt pregatit de lupta, dar din pacate monopostul nu este", a conchis Hamilton (conform Reuters).

Testele efectuate in 2011 de catre echipele din Formula 1 au fost dominate de RedBull, in timp ce McLaren a obtinut timpi mult inferiori campionilor mondiali.

Sezonul 2011 din Marele Circ va debuta pe 27 martie, in Australia. Initial, startul era programat pentru 13 martie, dar Marele Premiu din Bahrain a fost anulat.