Tottenham s-a calificat in sferturile Champions League dupa o remiza, scor 0-0, cu AC Milan. "Am jucat bine, ne-a lipsit doar golul", a precizat Massimiliano Allegri, antrenorul italienilor. In cealalta partida a serii, Schalke s-a impus cu 3-1 dupa ce a fost condusa pe tabela de catre Valencia. Nemtii merg mai departe, in timp ce ibericii se vor concentra pe disputele din Primera Division.

Tottenham merge in "sferturi"Foto: Reuters

Tottenham - AC Milan 0-0 (in tur 1-0)

"A fost o noapte mare pentru noi si pentru fanii nostri. A fost foarte greu sa ne calificam, dar pana la urma am reusit. Am intalnit o echipa mare, cu multe trofee Champions League in vitrina. Au fost 90 de minute intense pentru noi, ne uitam la ceasuri si parca nu mai trecea timpul. Barcelona este echipa pe care nu ti-ai dori sa o intalnesti in sferturile competitiei" - Harry Redknapp, antrenor Tottenham.

"Ne-a lipsit doar golul, am jucat intr-o atmosfera grea pentru noi. Jucatorii mei au evoluat bine, nu am ce sa le reprosez, au facut ceea ce trebuia sa faca. Ne-a lipsit Fillipo Inzaghi, genul de atacant care poate sa hartuiasca in permanenta apararea adversa" - Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

Vezi aici rezumatul partidei Tottenham - AC Milan.

Schalke - Valencia 3-1 (1-1 in primul meci)

(Farfan 40, 90+4, Gavranovic 52 - Ricardo Costa '17)

"Nu am fost destul de agresivi la inceput, iar acest lucru s-a vazut. Am comis unele greseli, dar pana la urma totul a iesit cu bine. A fost mult mai greu decat s-a vazut la televizor. Acum vom vedea ce va fi, nu stiu daca prefer pe cineva pentru sferturile de finala, toate echipele sunt valoroase la acest nivel" - Felix Magath, antrenor Schalke 04.

"Nu sunt dezamagit, asta este viata. Nu am stiut sa profitam de golul marcat, ar fi trebuit sa detinem controlul. In a doua repriza, am ratat sansele pe care le-am avut, iar lucrurile s-au schimbat total. Nu cred ca am meritat sa parasim competitia. Suntem nevoiti sa mergem mai departe, ne concentram pe campionat" - Unai Emery, antrenor Valencia.

Vezi aici rezumatul partidei Schalke - Valencia 3-1.