Mijlocasul Stefan Barboianu (23 ani) s-a transferat la FC Dinamo, la o zi distanta dupa ce a fost declarat liber de contract de catre Liga Profesionista de Fotbal (LPF). Fostul jucator al Craiovei va semna un contract valabil pana la finele sezonului, avand optiunea de prelungire a intelegerii.

U Craiova - Dinamo, luni, 9 mai, 20.00Foto: Agerpres

"Ma bucur ca m-am alaturat noului proiect Dinamo, ca am ales o echipa care isi doreste performanta. In alegerea mea a contat foarte mult faptul ca am fost coleg la nationala de tineret cu Torje, Ganea si Alexe. Sper sa fac performanta la Dinamo, asa cum au reusit si alti jucatori care au venit de la Craiova", a declarat Stefan Barboianu pentru site-ul oficial al clubului.

Barboianu a plecat cu scandal de la Universitatea Craiova, devenind liber de contract dupoa ce a depus memoriu la LPF. Potrivit finantatorului Adrian Mititelu, Barboianu si Valerica Gaman, celalalt jucator ce a plecat de la echipa in baza unor delegari in alb facute lui Victor Piturca, vor trebui sa se intoarca in vara la Craiova, deoarece inainte de a parasi echipa cei doi au semnat contracte noi, pe cinci ani, valabile din luna iunie.

International de tineret, Barboianu a fost selectionat in 15 partide ale nationalei Under 21. In Liga 1 a evoluat in 87 de meciuri pentru Universitatea Craiova, inscriind de doua ori.