Dorit la Steaua pentru a-l inlocui pe Marius Latactus pe banca tehnica, Cosmin Olaroiu refuza sa se intoarca in Liga 1. Antrenorul care in 2006 i-a calificat pe ros-albastri in Liga Campionilor dupa o pauza de zece ani exclude revenirea la Steaua, aflandu-se in negocieri cu o echipa din lumea araba.

Cosmin OlaroiuFoto: Rompres

"Singurul antrenor care poate veni acum e Olaroiu, i-as respecta toate pretentiile. Daca nu vine acum, stam pana la vara si mai vedem", a declarat luni finantatorul Stelei.

Cosmin Olaroiu se afla insa in negocieri cu o echipa din lumea araba si exclude o revenire la Steaua in viitorul apropiat. "Nu vin ca antrenor la Steaua. Becali a spus ca i-am cerut prea multi bani, dar n-am discutat niciodata lucrul asta. Nu stiu ce a vrut sa spuna, dar nu conteaza. Nu vin la Steaua. Respect clubul Steaua foarte mult, am avut o perioada extraordinara, acolo am copilarit, dar nu voi veni acum. Am motivele mele si nu le fac publice", a declarat Olaroiu la Gsptv.

"Cum se intampla ceva in Romania, demisie sau altceva, gata vine Olaroiu. Nu vin. Nu s-au racit relatiile mele cu Becali, dar avem puncte de vedere diferite", a adaugat tehnicianul de 41 de ani.

La carma Stelei, Cosmin Olaroiu a castigat campionatul, Supercupa Romaniei, a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA si a calificat echipa in grupele Ligii Campionilor.