Antrenorul echipei Barcelonei, Pep Guardiola, a fost internat de urgenta, joi dimineata, la o clinica din Barcelona, ca urmare a durerilor de spate severe de care sufera de cateva zile, informeaza presa spaniola.

Pep Guardiola, internat la o clinica din BarcelonaFoto: Reuters

Deplasarea lui Pep Guardiola la Valencia pentru meciul echipei sale a fost sub semnul intrebarii pana in ultima ora, din cauza starii de sanatate a tehnicianului. In cele din urma antrenorul catalan a avut nevoie de infiltratii locale pentru a putea sta pe banca in timpul meciului.

Dupa ce le-a dat indicatii elevilor sai si i-a condus in victoria cu 1-0 contra Valenciei, tehnicianul a ajuns la Barcelona alaturi de restul echipei in jurul orei 2:00 si s-a indreptat direct catre o clinica deoarece durerile au devenit din ce in ce mai acute. "Vroia sa stea pe banca. Nu stia nici macar in ce pozitie sa stea. Nu se simtea deloc bine. A suportat durerea cum a putut", a declarat Tito Vilanova, secundul Barcelonei.

Guardiola a ramas internat si primeste ingrijiri. Tehnicianul va fi supus unor teste si va fi exernat imediat ce starea sa se va imbunatati. Guardiola este tratat de cel mai bun medic in probleme de spate din Spania, Enric Caceres, care a operat fotbalisti ca Santi Cazorla, Yaya Toure sau Thierry Henry.

Update: "Dupa ce a fost supus unor teste in aceasta dimineata (joi n.r.), antrenorul Josep Guardiola a fost diagnosticat cu hernie de disc. Tehnicianul va urma un tratament medicamentos si o epidurala", informeaza site-ul oficial al Barcelonei.