CFR Cluj are, incepand de miercuri, un nou partener oficial, campioana Romaniei semnand o intelegere cu compania miniera Rosia Montana Gold Corporation (RMGC), informeaza Agerpress. "RMGC sprijina in mod constant performanta. Am gasit in CFR o echipa puternica si foarte unita, mandra de istoria sa" - Dragos Tanase, directorul general al companiei.

"RMGC sprijina in mod constant performanta, iar atunci cand ea se impleteste cu traditia, asa cum se intampla in acest sport, dorinta noastra de implicare este cu atat mai mare. Am gasit in CFR Cluj o echipa puternica si foarte unita, mandra de istoria sa, condusa profesionist si cu viziune" - Dragos Tanase, director RMGC.

"Suntem foarte onorati ca RMGC se alatura grupului de firme care sustin fenomenul CFR 1907 Cluj" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.

Intelegerea dintre cele doua parti se intinde pe o durata de un an de zile, cu posibilitate de prelungire. Reclama facuta de catre CFR celor de la RMGC va fi prezenta doar la stadion, nu pe tricourile de joc.