Indemnul la protest al suporterilor olteni impotriva conducerii Universitatii Craiova pare sa aiba efect, doar 1.000 de tichete fiind vandute pentru meciul cu rivala Steaua, de duminica seara, de la ora 20:30. Asociatia Suporterilor Olteni incearca boicotarea meciului din etapa a XIX-a, programand si un mars de protest inaintea startului partidei, aceasta initiativa fiind "unica modalitate pasnica de a exprima dezgustul pentru starea in care a ajuns acest club".

Craiova, cu doua echipe in Liga a II-aFoto: Agerpres

Tribunele stadionului "Ion Oblemenco" vor fi aproape goale la meciul cu Steaua, de duminica. In prima zi de la punerea in vanzare a biletelor, doar 1.000 de tichete au fost achizitionate de catre fanii olteni, departe de sperantele patronului Adrian Mititelu care a declarat ca la meci vor fi "macar 18.000 de oameni in tribune".

Antrenorul Nicolo Napoli a facut apel la suporterii craioveni, indemnandu-i sa vina la stadion si sa-si sprijine echipa in meciul cu Steaua: "Avem nevoie de suporteri. Cred ca duminica vor fi in tribune toti cei care iubesc Craiova". Suporterii nu se inghesuie insa la casele de bilete. Nemultumiti de situatia actuala a Universitatii Craiova, suporterii olteni au initiat un "manifest pentru salvarea echipei din ghearele mediocritatii".

"Acest protest este unica modalitate pasnica de a ne exprima dezgustul pentru starea in care a ajuns acest club. Singura sansa pe care Universitatea Craiova o are pentru a scapa de sub gheara mediocritatii este privarea creaturii din fruntea clubului de orice aport pe care il putem aduce noi, suporteri.(...) Nu ne mai dorim un patron care sa traiasca de pe urma echipei si care sa respecte suporterii numai cand ii bate falimentul la usa", se arata in comunicatul Asociatiei Suporterilor Olteni.

Inaintea startului partidei cu Steaua, suporterii vor pleca intr-un mars de sustinere a echipei si de contestare a conducerii, pana la statuia lui "Ion Oblemenco", din fata stadionului Universitatii Craiova.