Va fi nevoit sa joace in deplasarea de la Mallorca fara Puyol, Valdes, Xavi si Dani Alves, dar nu vrea sa gaseasca scuze de niciun fel. Josep Guardiola are incredere in toti jucatorii pe care ii are in lot si este de parere ca presa se comporta frumos cu el doar pentru simplul motiv ca echipa castiga. "Cand vor aparea infrangerile, mass-media va schimba foaia. Consider ca Jose Mourinho este mai valoros decat mine", a precizat tehnicianul iberic.

Josep GuardiolaFoto: Reuters

"Am incredere in jucatorii mei si suntem cu totii constienti de faptul ca trebuie sa invingem (nr. in deplasarea de la Mallorca). Nu conteaza ca avem sau nu absente, victoria trebuie sa vina cu jucatorii pe care ii avem in lot. Cei care vor fi titulari au obligatia sa demonstreze ca merita sa fie la Barcelona".

"Mourinho este mai valoros decat mine, dar si antreneaza de mai mult timp. Mass-media ne protejeaza si se comporta frumos cu noi doar atunci cand castigam. In momentul in care apar infrangerile, totul s-a terminat. Cum ai pierdut, gata, s-a terminat privilegiul din partea jurnalistilor", a declarat Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei.

In etapa cu numarul XXV din Primera Division, Barcelona va avea un meci dificil, in deplasare, contra celor de la Real Mallorca. Disputa va avea loc, sambata, de la ora 20.00.

Etapa XXV, program:

Atletico - Sevilla

Sporting - Zaragoza

Espanyol - Sociedad

Mallorca - Barcelona

Deportivo - Real Madrid

Hercules - Getafe

Levante - Osasuna

Racing - Villarreal

Athletic Bilbao - Valencia

Malaga - Almeria

Clasament:

1 Barcelona 65 puncte

2 Real Madrid 60

3 Valencia 48

4 Villarreal 46

5 Athletic Bilbao 38

6 Espanyol 37

7 Sevilla 34.