"Am dat in judecata clubul pentru ca nu se mai poate. Rapidul are sa ne plateasca chiria si utilitatile pentru stadionul Giulesti din 2008 pana in prezent", a precizat Mihai Zaharia, presedintele Clubului Sportiv Rapid. Cum bani nu sunt, iar arena are unele probleme cu respectarea normelor de securitate (Comisia de Licentiere va decide daca se vor mai putea organiza meciuri din Liga 1 pe stadion), sunt sanse tot mai mici ca Rapidul sa joace in continuare pe "Valentin Stanescu".

Stadionul GiulestiFoto: Rompres

"Am dat in judecata clubul Rapid pentru ca nu se mai poate. Am urmat calea legala pentru ca altfel nu se poate. FC Rapid are sa ne plateasca chiria si utilitatile pentru stadionul Giulesti din 2008 pana in prezent. Nu se poate, un club de talia Rapidului sa nu isi plateasca datoriile. Noi de unde sa platim?", a declarat Mihai Zaharia, presedintele Clubului Sportiv Rapid, pentru Mediafax.

"Plangerea am inregistrat-o la Judecatoria Sectorului 6, iar prejudiciul este de 6 miliarde (n.r. - 600.000 de lei noi). Prima infatisare nu stiu exact cand este, dar juristul nostru mi-a spus ca ar fi in 2012", a completat Zaharia.

Cu toate ca echipa nu si-a mai platit chiria de cativa ani, Rapidul va evolua in returul acestui sezon tot pe arena "Valentin Stanescu". "Sunt rapidist, nu pot sa le interzic sa joace aici", a declarat Zaharia.

Giulestiul, probleme cu respectarea normelor de securitate

Stadionul din Giulesti este deficitar la capitolul norme de siguranta, lucru confirmat de catre Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului.

"Totul depinde de Comisia de Licentiere, dar si mie imi vine din ce in ce mai greu sa cred ca vom putea juca pe Giulesti si in sezonul viitor. Sunt probleme mari de securitate aici", a precizat oficialul visiniilor la sport.ro.

Nu sunt bani pentru construirea altei arene

"Cine poate sa darame si sa construiasca un nou stadion? La Cluj s-a implicat si municipalitatea, dar in restul tarii niciun club nu si-a construit stadion propriu", a concuzionat Dinu Gheorghe.