Realul a plecat cu o remiza de pe Stade Gerland (1-1), vicecampioana Spaniei fiind favorita la calificarea in sferturile Champions League in detrimentul celor de la Lyon. "Am facut un meci bun, sunt incantat de rezultat" - Jose Mourinho. "Avem sanse de a ajunge in sferturi, ne vom lega de fiecare sansa" - Claude Puel, antrenor Olimpique Lyon.

Bafetimbi GomisFoto: Reuters

"Am facut un meci bun, a fost un adevarat spectacol. Nu ne-a picat deloc bine golul lui Karim (nr. Benzema), dar pana la urma am dat dovada de caracter. Rezultatul nu este unul incantator, dar in cele din urma ne pastreaza in cursa pentru calificare. Suntem constienti de faptul ca inca pastram sanse de a merge in sferturi, ne vom lega de fiecare speranta" - Claude Puel, antrenor Lyon.

"Sunt incantat de rezultat, cu toate ca se putea si mai bine. Prima repriza a fost una extrem de urata, dar a doua cred ca ne-a apartinut. Este bine ca am marcat in deplasare, lucrurile ar trebui sa fie ceva mai simple in retur, mai ales ca jucam pe propriul teren. Egalul este un rezultat corect, suntem favoriti la calificare, dar Lyon este un adversar de calitate. Astept o noapte memorabila pe Santiago Bernabeu, iar dupa meci sa sarbatorim calificarea in sferturi" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Lyon - Real Madrid 1-1

(Gomis 83' - Benzema 65')

Lyon: Lloris - Reveillere, Cris, Lovren, A. Cissokho - Toulalan, Kallstrom (77 Pjanici) - Delgado (69 Pied), Gourcuff, Bastos (69 Briand) - B. Gomis. Antrenor: Claude Puel

Real: Casillas - S. Ramos, R. Carvalho, Pepe, Arbeloa - Xabi Alonso, Khedira (68 L. Diarra) - Di Maria, Ozil (75 Marcelo), C. Ronaldo - Adebayor (64 Benzema). Antrenor Jose Mourinho

Returul va avea loc in data de 16 martie, pe Santiago Bernabeu.

Statistica partidei Lyon - Real Madrid:

Suturi pe poarta: 3-3

Suturi spre poarta: 6-3

Cornere 5-4

Posesie: 44%-56%

Faulturi comise: 20-17

Cartonase galbene: 3-3

Cartonase rosii: 0-0.

Vezi aici rezumatul partidei Lyon - Real Madrid: