Liderul din Serie A, AC Milan, va purta, duminica, in cea de XXVI-a etapa a campionatului italian, tricouri speciale, pentru a celebra cei 25 de ani petrecuti de premierul Silvio Berlusconi ca proprietar si presedinte al clubului. In meciul de la Verona, contra celor de la Chievo, elevii lui Massimiliano Allegri vor juca in tricoul obisnuit, negru cu rosu, avand insa inscriptionata semnatura lui Berlusconi.

Silvio BerlusconiFoto: Reuters

Ibrahimovic si compania vor intra pe teren la Verona cu tricouri de sarbatoare, intre numele sponsorului si ecusonul clubului urmand a fi pusa semnatura lui Silvio Berlusconi, dar si inscriptia "20 febbraio 1986 - 20 febbraio 2011", perioada petrecuta de premierul italian in fruntea clubului.

Presedintele lui Milan este in acest moment implicat intr-un scandal, fiind acuzat ca a platit o minora pentru servicii sexuale, intre februarie si mai 2010. De asemenea, Berlusconi ar fi cerut politiei din Milano sa o elibereze pe tanara de origine marocana dupa ce aceasta a fost arestata pentru un presupus furt in noaptea dintre 27 si 28 mai.

In cei 25 de ani de cand Berlusconi este presedinte, Milan a castigat de sapte ori titlul de campioana in Serie A, de cinci ori Liga Campionilor si de trei ori Mondialul Cluburilor (sau Cupa Intercontinentala).