Un necaz nu vine niciodata singur. Dupa ce Fiscul a pus sechestru pe terenurile clubului, pe conturile bancare, pe drepturile federative ale jucatorilor, iar mai multi jucatori au decis sa paraseasca echipa, Universitatea Craiova are alte probleme din cauza datoriilor. Creditorii incep sa bata la usa clubului oltean, si, potrivit publicatiei Gazeta de Sud, echipa a fost evacuata din cantonament, iar Primaria Craiovei cere si ea evacuarea de pe stadionul Ion Oblemenco.

Stadionul Ion OblemencoFoto: Agerpres

Datoriile incep sa sufoce Universitatea Craiova. Judecatoria Craiova a dispus evacuarea echipei din incinta Complexului Sportiv "Ion Oblemenco" in contul datoriei de circa 5.000 de euro catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj, obligand societatea sa plateasca si debitele restante.

De asemenea, Universitatea Craiova trebuie sa plateasca sume restante in valoare de 126.000 de lei catre fosta firma de paza a clubului, Ardia SRL, dar si 10.700 lei firmei S.I. Kompass SRL in contul biletelor pentru meciurile de acasa. Primaria Craiova cere si ea instantei evacuarea echipei de pe stadionul "Ion Oblemenco" pentru datorii de circa 200.000 de lei, reprezentand taxa de concesiune si dobanzile aferente, informeaza Gazeta de Sud.

Din cauza datoriilor avute catre jucatori, Universitatea Craiova risca si sa nu fie programata in etapa a XIX-a a Ligii 1, cand oltenii intalnesc pe Steaua.