Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis sa-l suspende pentru o perioada de sase luni pe finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, dupa ce oficialul oltean i-a adus o serie de acuze in cadrul unei emisiuni televizate presedintelui LPF, Dumitru Dragomir. De asemenea, Mititelu va trebui sa plateasca si o amenda considerabila.

Adrian Mititelu, situatie dificila la CraiovaFoto: Rompres

La sfarsitul lunii ianuarie, Dumitru Dragomir a depus memoriu la Comisia de Disciplina, dupa ce Adrian Mititelu l-a acuzat ca se antepronunta inaintea Comisiei in cazul celor doi jucatori ai Universitatii Craiova (Valerica Gaman si Stefan Barboianu) care au depus memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract. "Va antepronuntati intr-o problema delicata. Stim cu totii ca oamenii din Comisii sunt alesi pe criterii nu tocmai curate. Pe nepotisme, pe relatii", a declarat atunci patronul Universitatii Craiova.

Comisia de Disciplina a analizat memoriul si a decis sa il sanctioneze pe Mititelu: "Sesizare LPF declaratii mass-media dl. Mititelu Adrian (FC “U” Craiova) – In baza art.52.1, coroborat cu art.52.2.2.b si 52.4 din Regulamentul disciplinar se sanctioneaza dl. Mititelu Adrian cu interzicerea oricaror activitati legate de fotbal pentru 6 luni si o penalitate sportiva de 150.000 lei", se arata in comunicatul LPF.

Cazul celor doi jucatori ai Universitatii Cariova a fost amanat de cateva ori pana acum, o dezicie finala urmand a se da joi, 17 februarie 2011.