Internationalul roman Ciprian Marica a fost exclus din lotul formatiei sale, VfB Stuttgart, ca urmare a unor declaratii facute de atacant in presa romaneasca. Dupa doua zile de discutii intre Marica si oficialii clubului, Stuttgart a decis sa puna capat neintelegerilor, dandu-l pe jucator afara de la echipa.

Marica, dat afara de la StuttgartFoto: Agerpres

Ciprian Marica a dat un interviu publicatiei Gazeta Sporturilor la inceputul saptamanii trecute, iar afirmatiile sale i-au deranjat pe oficialii lui Stuttgart. Atacantul roman se plangea atunci de relatia sa cu antrenorul echipei, Bruno Labbadia: "Am incercat sa-i explic de ce nu dau randament acolo unde ma pune el. Simt ca in postura de al doilea varf, cu sarcini predominant defensive, ma irosesc. Nu mai sunt proaspat la finalizare. I-am spus ca nu pot sa fac ce-mi cere si gata. Cu Keller, tehnicianul de dinaintea lui, aveam un altfel de dialog. El a inteles ca eu sunt numarul 9. Nu 10, nu 11, nu 8!", declara Marica.

"Pentru ambele parti ar fi bine daca in vara am gasi o solutie. Regret ca am facut prostia de a semna un contract pe cinci ani. La Stuttgart sunt nefericit", a mai spus atacantul roman. Ulterior, Marica a dezmintit informatia precum ar dori sa plece de la Stuttgart, declarand: "Nu m-am certat cu Labbadia. Iubesc Stuttgartul si respect pe toata lumea. Nu vreau sa plec".

Dupa aceste declaratii, oficialii lui Stuttgart au vorbit cu Marica si au hotarat ca atacantul roman sa nu se mai antreneze alaturi de restul echipei: "Interesul echipei este peste interesul individual. Cipi nu era dispus sa se puna la dispozitia echipei. Aceasta nu este o suspendare, de acum inainte se va antrena separat", a declarat antrenorul lui Stuttgart, Bruno Labbadia, citat de Kiker.