Brazilianul Leonardo a suferit, duminica seara, cea de-a doua infrangere de pe banca lui Inter Milano, pierzand cu 0-1 in fata celor de la Juventus Torino. Imprumutat in acest an de la Cagliari, Alessandro Matri a inscris singurul gol al partidei, urcand-o pe "Batrana Doamna" pana pe locul al saselea in ierarhia din Serie A.

Alessandro Matri invinge pe Inter MilanoFoto: Reuters

Juventus a dominat prima parte a meciului, preluand meritat conducerea dupa jumatate de ora de joc. Sorensen a centrat din dreapta, iar Matri, scapat din marcaj, a inscris printr-o lovitura de cap, din sapte metri. Pazzini a avut sansa egalarii in debutul reprizei secunde, insa lovitura sa de cap a fost parata de Gianluigi Buffon. Ocaziile lui Juve din repriza a doua au venit de la Matri si Chiellini, insa marea ratare i-a apartinut lui Inter, cu doua minute inainte de final, Samuel Eto'o trimitand balonul in transversala din 4 metri.

Gigi Del Neri, antrenor Juventus: "Am vrut victoria in acest meci. Ianuarie a fost o luna dificila, am avut cativa accidentati si ne-am iesit din forma, dar avem o echipa buna si daca ne vom pastra spiritul si dorinta inca mai putem tinti sus in acest sezon".

Leonardo, antrenor Inter Milano: "Prima repriza a fost dificila, am fost lenti si nu am putut aduce jucatorii in atac. Repriza a doua a fost insa diferita, am adus multi jucatori in careul advers si am avut ocazii. Daca vom castiga toate meciurile de acum inainte, vom castiga si campionatul, dar noi luam fiecare meci pe rand si pana acum am obtinut sapte rezultate pozitive din noua partide".

Clasament:

1. AC Milan 52 puncte

2. Napoli 49p

3. Lazio 45p

4. Inter Milano 44p

5. Udinese 43p

6. Juventus 41p

7. Palermo 40p

8. AS Roma 39p

9. Cagliari 35p

10. Fiorentina 32p

11. Chievo Verona 31p

12. Sampdoria 30p

13. Genoa 29p

14. Bologna 29p

15. Parma 26p

16. Catania 26p

17. Lecce 24p

18. Brescia 22p

19. Cesena 21p

20. Bari 15p