Romania a trecut, dupa executarea loviturilor de la 11 metri, de Cipru, dar jocul tricolorilor a lasat mult de dorit. Daca Razvan Lucescu a declarat ca a fost un turneu util, presedintele Mircea Sandu a fost nemultumit de evolutia tricolorilor. "Nu am jucat mai nimic, Razvan sa faca in asa fel incat jocul cu Bosnia sa arate diferit. Nu prea sunt de tras concluzii pozitive", a explicat seful FRF.

Mircea Sandu, acuzat de "abuz in serviciu"Foto: AGERPRES

"A fost clasica partida in care joci cu un adversar mai slab cotat, pe care in mod normal ar trebui sa-l bati la scor, dar din pacate nu am jucat mai nimic. Sunt nemultumit. Am vazut doar 20 de minute de fotbal din partea noastra. Apoi am intrat in jocul cipriotilor si nu a mai fost nimic de remarcat. A fost un joc urat. Nu prea sunt de tras concluzii pozitive. Va fi altfel cu Bosnia. Si ca plan tactic, si ca presiune. Razvan Lucescu trebuie sa gaseasca solutii pentru ca exprimarea sa fie alta", a declarat Mircea Sandu.

Mutu, din nou la nationala

Presedintele FRF a comentat si o eventuala revenire a lui Mutu la echipa nationala, Sandu fiind de parere ca fotbalistul Fiorentinei va veni la prima reprezentativa. "Pe Mutu cu siguranta o sa-l mai vedem la nationala. Va veni probabil la meciuri. In loja, langa mine, langa Ionut Lupescu", a conchis Mircea Sandu.

Selectionerul, multumit de unii jucatori

"A fost un turneu util, care este imposibil sa nu lase amprente asupra tinerilor, este imposibil sa nu se duca cu determinare la echipele de club si sa-i impinga catre performanta. Rapa este bataios, va creste foarte mult. Am castigat un Alexa, un Deac, care confirma chiar daca nu are foarte multe minute jucate la Schalke. Tinand cont ca au fost jucatori care nu au venit din cauza accidentarilor, cred ca sunt niste castiguri certe pentru viitor" - Razvan Lucescu.

Suedia a castigat Cyprus Cup dupa ce a trecut, scor 5-4 dupa loviturile de la 11 metri, de Ucraina. Romania a ocupat locul trei.