Problemele Universitatii Craiova nu sunt nici pe departe incheiate. Dupa scandalurile cu Victor Piturca, Valerica Gaman sau Stefan Barboianu, craiovenii au acum noi probleme. Pe fondul datoriilor de peste 2.000.000 de euro, Fiscul a pus sechestru pe drepturile federative ale fotbalistilor Universitatii Craiova, astfel ca oficialii olteni vor trebui sa ceara acordul Fiscului pentru a transfera jucatori, informeaza Gazeta de Sud.

Sechestru pe jucatorii Universitatii CraiovaFoto: Agerpres

Ca urmare a datoriei de 2 milioane de euro catre bugetul de stat, Universitatea Craiova are sechestru pe active constand in imobiliare din Craiova, insa cum piata imobiliara e in impas din cauza crizei financiare, s-a decis punerea sechestrului pe conturile bancare si poprire la terti. "Drepturile federative ale fotbalistilor au devenit in consecinta grevate de sarcini, iar orice transfer al acestora se va face cu instiintarea fiscului", anunta sursa citata.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, are insa incredere ca va reusi sa plateasca datoria. "Eu zic ca sunt sanse mari sa platim banii astia la fisc, dar nu se stie niciodata. Incerc sa fac rost de ei. Fiscul trebuie sa-si dea acordul cand facem un transfer de jucatori. Nu am incercat sa vorbesc cu Gaman, se vedea ca era distant. Daca nu ma bloca un nenorocit, acum aveam banii de pe Gaman. Dar m-am inhaitat cu un nenorocit", a declarat Mititelu (sport.ro)